Answear.ro

answear.ro reprezintă poarta spre cele mai renumite branduri, cu produse 100% originale, producătorul lăsându-și amprenta prin eticheta specifică fiecărui produs.

Afișez 1 - 32 din 70 de rezultate

Când spunem Answear, avem în gând o comunitate de oameni dedicați, care gestionează peste 80.000 de produse din categoriile haine, pantofi și accesorii de la mai mult de 300 de branduri internaționale, precum Mango, branduri sport ca Nike, Adidas, branduri jeans, precum Lee, branduri premium așa cum este  Valentino.

Dacă îți dorești ca originalitatea ta să se evidențieze și prin vestimentația pe care o porți, Answear este locul în care vei descoperi parte din tine, indiferent că ești femeie, bărbat sau copil.

Doamnele vor găsi o gamă variată de articole vestimentare, precum bluze, fuste, pantaloni, rochii, sacouri, salopete, tricouri. Poți adăuga accesoriile preferate, doar cu ajutorul unui click distanță. Partenerul sau soțul tău poate îmbrăca cele mai interesante articole pentru bărbați, având de ales dintre o multitudine de produse elegante și cu un aspect contemporan, în același timp.

Dacă practicați un anumit sport sau, pur și simplu, sunteți fanii plimbărilor în natură, answear.ro răspunde celor mai frumoase dorințe cu articole vestimentare și accesorii sport. Accesorii atât pentru femei, cât și pentru bărbați, printre care vei regăsi:  bijuterii, căciuli și șepci, ceasuri, curele, genți, valize, huse, gadget-uri, toate acestea, dar și multe altele într-un concept denumit Answear. Pentru copii vei descoperi produse care-l vor încânta foarte tare pe cel mic.

Pentru că manifestăm respect pentru tine și apreciem dorința ta de a beneficia de cele mai noi și originale produse, prima comandă și înscriere la newsletter îți aduce o reducere de 15%. Livrarea articolelor achiziționate este gratuită pentru o valoare mai mare de 200 de lei, iar returul acestora, în cazul în care nu ești mulțumit, este gratuit.

Dacă nu ai acces la un laptop sau un calculator, poți comanda produsele favorite din aplicația mobilă ANSWEAR.ro.

Dacă dorești să ne adresezi o întrebare sau ai o nelămurire despre un anumit articol din comunitatea Answear, ne poți contacta și pe Facebook, unde 500.000 apreciază ceea ce facem. De asemenea, Instagram și Youtube sunt și ele printre preferințele noastre social media.

Ancic intermediază legătura cu cele mai recunoscute branduri. Femeile, bărbații, fetele sau băieții vor descoperi pe ancic.ro o experiență plăcută pe linie vestimentară/beauty.