Buzzsneakers.com

Pentru că pe buzzsneakers.com vrem să promovăm cultura urbană și aventura street, fiecare sezon este presărat cu cele mai noi colecții ale brandurilor de renume pe segmentul articolelor sport.

Afișez 1 - 32 din 35 de rezultate

Prin misiunea sa de a promova un nou trend de îmbrăcăminte street wear, cu o abordare originală, buzzsneakers.com știe că este o modă relativ nouă care ia avânt din ce în ce mai tare.

Clienții buzzsneakers.com ne motivează să continuăm ce ne-am propus, pentru că ne ajută prin simplul fapt că ne sunt clienți. Asta înseamnă că această cultură devine una dominantă.

Comunitățile de iubitori de sneakers și streetwear promovează trendul în pași de dans, pași care îi definesc și le conturează un stil original.

Magazinul online www.buzzsneakers.ro a apărut ca o extensie a rețelei de magazine BUZZ.

Aici vei avea parte de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii sport atât pentru femei, bărbați, cât și pentru copii.

Transportul este gratuit la valoare mai mare de 300 de lei a cumpărăturilor.

Pe buzzsneakers.com vei descoperi o gamă largă de sneakerși confortabili, pregătiți parcă pentru ceea ce va urma, cu aderență excelentă indiferent de suprafața pe care sunt purtați.

Colecția nouă îți aduce hanorace, pantaloni, jachete, trening, tricouri, adidași, pantofi. Te-ai gândit să ne faci o vizită într-unul din magazinele fizice. Iată aici adresele tuturor magazinelor BUZZ.

Fii la curent cu noutățile magazinelor noastre. Alătură-te comunității Facebook, unde peste 550.000 de persoane apreciază această cultură, încălțămintea și îmbrăcămintea streetwear definind și conturând personalitatea. Simți nevoia să cânți și să dansezi în pași de rap, hip-hop? Ce mai aștepți? Cumpără un produs streetwear de pe buzzsneakers.com, fotografiază-te și postează-te pe facebook pentru ca ceilalți să îți poată admira lookul și să se poată inspira din cultura ta.

Ancic, aplicația online care te conectează cu articolele vestimentare de calitate, cu încălțămintea care-ți lipsește și cu accesoriile de bun gust.