Dasha.ro

DASHA, magazinul în care culoarea și diversitatea sunt la ele acasă, s-a născut din pasiunea pentru stil, modernitate, simplitate și eleganță, bucurând femeia contemporană cu cele mai atrăgătoare piese vestimentare, dar și accesorii de neegalat.

Afișez toate cele 26 de rezultate

Spiritul independent al femeilor își poate regăsi personalitatea prin rochiile, gecile, paltoanele, cizmele, botinele, pantofii și balerinii pe care ele le vor purta în orice moment al zilei.

Pe dasha.ro vei găsi încălțăminte, îmbrăcăminte, genți, bijuterii și produse cosmetice pentru stilul caracteristic doar ție. Dacă îți dorești o pereche de cizme de damă din piele naturală, găsește aici mai multe designuri și culori la prețuri foarte bune. Așa că, pregătește-te pentru sezonul rece cu ceea ce te definește. Adaugă acestora un palton elegant sau o geacă cu stil, de aici.

Și pentru cel mic vei putea descoperi cele mai frumoase articole vestimentare, pregătite special pentru a-i fi pe plac.

Încălțămintea preferată a celui mic doar la un click distanță. Modele, culori și stiluri la prețuri accesibile doar pe dasha.ro în acest loc.

Confortul și calitatea sunt valorile care guvernează activitatea Dasha, așa că poți fi sigură că orice comandă poartă amprenta acestor valori. Blogul dasha.ro îți aduce cele mai utile informații privind tendințele fashion, sfaturi pentru tine și multe altele.

Dacă valoarea de achiziție a produselor comandate de tine este mai mare de 200 de lei, transportul acestora este gratuit.

Dacă te interesează secțiunea outlet verifică aici produsele disponibile. Pentru noutăți, descoperă aici ce ți-am pregătit în materie de adaptare la tendințe.

Prezența Dasha pe Facebook și Instagram, cu aprecierile celor care au achiziționat produse disponibile în magazin, ne motivează să fim din ce în ce mai buni și să acoperim din ce în ce mai multe nevoi în materie de fashion.

ancic.ro vine să îți descopere prețuri accesibile la o gamă largă de articole vestimentare, încălțăminte în culori și designuri unice purtându-te prin cele mai mari magazine de profil.