Nissa.com

Nissa Știm că fiecare dintre noi, femeile, ne întrebăm ce purtăm la un anume moment al zilei? Sau, ce purtăm în orice moment al zilei? De aici, gândul că se poate dezvolta un concept pentru fiecare femeie din lume și apoi materializarea lui, a fost doar un pas.

Afișez toate cele 31 de rezultate

Din 1993, o afacere de familie care și-a propus să aducă culoare în viața femeilor a reușit să-și împlinească visul.

Piese vestimentare de o eleganță desăvârșită, feminine până la apogeu, îndrăznețe și pline de culoare, așa pot fi definite produsele Nissa.

Calitatea și contemporaneitatea hainelor disponibile pentru femeile din întreaga lume sunt principiile care ne conduc în crearea unicității. Delicate, dar puternice, cu încredere în forțele proprii, așa se simt femeile când poartă Nissa.

Brandul este prezent în marile capitale ale modei, Milano, NewYork prezentând colecțiile în cadrul săptămânii modei.

Colecțiile pot fi găsite în magazinele Nissa din toată lumea, acestea bucurându-se de apreciere la nivel înalt.

Îmbrăcăminte, încălțăminte, genți, accesorii.

Îți plac hainele negre? Știm că inspiră putere, încredere, stil luxury și seriozitate, motiv pentru care pe nissa.com vei găsi o secțiune specială dedicată acestora. Vezi aici haine all black.

Abonarea la newsletterul nissa.com îți va da de știre de fiecare dată când va exista o promoție, o anume ofertă și orice noutate în domeniul fashion. Pe blog vei găsi informații despre țesături metalice, despre rochii care nu trebuie să îți lipsească din garderobă.

Participarea la un festival nissa.com te îmbracă corespunzător. Vezi aici ce piese vestimentare ți-am pregătit.

Solicită gratuit fashion cardul Nissa și te vei bucura de reducere de 10% cu ocazia fiecărei achiziții, iar o achiziție de ziua ta îți reduce produsele favorite cu 20%.

Comunitatea Nissa de pe Facebook numără peste 200.000 persoane care apreciază îmbrăcămintea și accesoriile pentru femei, fiind în același timp la curent cu orice promoție.

Cu Ancic cumperi și faci economii la piese vestimentare și la încălțăminte pe care le vei combina într-un mod deosebit. ancic.ro, o experiență plăcută în domeniul fashion.