Notino.ro

Cu mai mult de 55.000 de produse în stoc, de la peste 1.100 de branduri, Notino este denumirea care poartă cele mai multe oferte pe linie de parfumuri și produse cosmetice din Europa.

Afișez 1 - 32 din 172 de rezultate

Cu prețuri în magazinele fizice la fel ca cele din mediul online, Notino promovează calitatea, respectul pentru client și profesionalismul.

notino.ro pune la dispoziția clienților o gamă atrăgătoare de parfurmuri, atât pentru femei cât și pentru bărbați, produse de machiaj, produse de îngrijire a corpului, produse de igienă dentară. Căminul tău și al familiei tale poate fi plăcut aromat cu lumânări și lumânărele, difuzoare de aromă, lămpi catalitice, parfumuri pentru dulap și multe alte produse de genul.
Surprinde-ți partenerul, soțul sau tatăl cu un set cadou ce conține un parfum și un gel de duș energizant, create parcă special pentru ei.

Notino ți-a pregătit și multe produse necesar a fi utilizate la solar, creme de față, creme pentru corp cu factor de protecție în funcție de nevoi.

Cu Notino, până și bebelușul tău se va bucura de o îngrijire de calitate. În acest scop, vei afla multe produse pentru îngrijire, parfurmuri și farduri, produse pentru somnul copilului, dar și multe alte produse, toate la secțiunea mama și copilul.
Dacă te abonezi la newsletterul notino.ro vei beneficia de oferte și reduceri la parfumurile și produsele cosmetice preferate.
Politică de retur de 90 de zile, gratuitatea transportului la multe din produsele aflate pe stoc, posibilitatea ambalării personalizate a cadoului ales, efectuarea unei gravuri pe produsele achiziționate, în funcție de dorințele tale. Toate aceste beneficii le vei identifica doar pe notino.ro.

Pentru că apreciem fiecare client, am pregătit pe blogul notino.ro tutoriale, idei și sfaturi, tendințe și multe alte informații interesante.
Mult peste 1 milion de persoane ne apreciază produsele pe Facebook, suntem prezenți și pe Instagram, Youtube, Twitter, Pinterest cu cele mai bune oferte și noutăți în domeniul parfumurilor și produselor de îngrijire.

La Ancic căutarea articolelor vestimentare, încălțămintei, accesoriilor, produselor de parfurmerie, produselor cosmetice, este atât de ușoară. ancic.ro creat special pentru tine.