Oysho.com

Oysho, activ pe piața de îmbrăcăminte și accesorii încă din 2001, în peste 50 de țări, își adaptează colecțiile la tendințele din modă, femeia fiind extrem de apreciată și respectată.

Afișez toate cele 24 de rezultate

Mai bine de 98% din magazinele Oysho sunt ecoeficiente, prin construcția, administrarea acestora urmărindu-se scăderea  cu mult a consumului de apă și energie.

Pe oysho.ro vei putea achiziționa lenjerie intimă, articole sport, încălțăminte pentru toate preferințele, articole vestimentare din gama Loungewear (cămăși, hanorace, jachete, pantaloni, salopete).

De asemenea, vei descoperi o serie minunată de articole pentru dormit (seturi pijamale, cămăși de noapte și salopete, papuci de casă, capoate), accesorii pentru yoga, fitness, genți sport, bijuterii, truse de toaletă). Va fi aproape imposibil să refuzi ofertele pe care ți le-a pregătit lanțul nostru de magazine.

Pentru că respectăm familia, Oysho dedică o rubrică specială mămicilor, readucându-le feminitatea cu lenjerie special creată pentru acestea, cu accesorii, sutiene post-operatorii, dar și alte produse menite să le evidențieze așa cum sunt ele, adevărate femei.

oysho.com vine cu un ghid de cumpărături în cazul în care întâmpini obstacole în comandarea articolelor preferate, dar și cu un ghid de mărimi dacă îți este dificil să găsești mărimea potrivită pentru tine.

Pentru că respectăm mediul înconjurător, nu va mai exista bon fiscal în format de hârtie, ci doar electronic. Respectarea mediului înconjurător poate fi dedusă și din colecția Join Life pe care am pregătit-o clienților noștri, articole confecționate din materii prime sustenabile.

Costul livrării produselor diferă în funcție de tipul ales, standard, expres sau în magazin.

Milioane de fani ne urmăresc pe platformele social media și ne apreciază produsele și activitatea noastră, atât pe linia magazinelor fizice și online, dar și pe linie de campanii sociale desfășurate în scop umanitar.

Aici poți identifica cu ușurință magazinele Oysho, dacă vrei să ne vizitezi în spațiile noastre unde vei întâlni profesionalism, servicii de calitate și asistența necesară ție.

Pe ancic.ro vei găsi branduri naționale și internaționale de renume, care-ți vor satisface nevoia de a te îmbrăca elegant, sofisticat și provocator. Ancic te conectează cu lumea online a hainelor și accesoriilor.