Reverse.ro

Reverse.ro aduce bucurie în sezonul ce urmează. Cu reduceri masive de până la 50% la încălțămintea de sezon pentru doamne și domnișoare, veți putea alege dintr-o varietate de articole.

Afișez 1 - 32 din 206 rezultate

Reverse este magazinul online care vă înfrumusețează ziua, punându-vă la dispoziție o gamă variată de încălțăminte pentru doamne și domnișoare. Cizme, botine, ghete și bocanci, adidași, pantofi, sandale, tot ce vrei găsești aici. Vă surprindem cu produse confecționate din piele ecologică, la prețuri accesibile și modele pentru toate gusturile.

reverse.ro ne poate transpune într-o lume a celor mai frumoase articole de încălțăminte. Este o lume în care starea de spirit se poate schimba, doar la gândul că purtăm o pereche de cizme sau botine potrivite personalității noastre.

Reverse este diferit de multe alte site-uri de profil, prin posibilitatea de a căuta încălțămintea favorită în funcție de multe criterii. Printre acestea regăsim stilul, înălțimea tocului, lungimea, prezența unui accesoriu detașabil, înălțimea tălpii, disponibilitatea produsului/mărimii necesare, dar și multe altele.

Printre beneficiile pe care reverse.ro le aduce este returul  produselor când acestea nu se potrivesc mărimii, transport gratuit pentru cumpărături efectuate în valoare de 300 de lei. Plata articolelor achiziționate poate fi efectuată online sau ramburs la prezentarea curierului.

Reverse este prezent pe Facebook, dar și pe Instagram, bucurându-ne de peste 400.000 persoane care apreciază produsele noastre.

Ce părere ai despre aceste ghete îmblănite din piele ecologică  întoarsă pentru care reducerea este de 55%? Sau acest nou model de gheată îmblănită din piele ecologică? Acestea, dar și multe alte produse elegante, cu un aer contemporan, le poți vizualiza pe reverse.ro.

Reverse este o pagină web care te va ajuta să creezi propria poveste în care te vei simți mai frumoasă decât ești, mai specială decât te văd alții.

Ancic este spațiul online care te conectează cu brandurile preferate. Femeie sau bărbat, pe ancic.ro vei descoperi o experiență plăcută pe linie vestimentară/beauty.