Sephora.ro

Mereu vizionară în materie de frumusete, Sephora este unul dintre cele mai inovatoare lanțuri de parfumerii la nivel mondial.

Afișez toate cele 32 de rezultate

Pornind din Franța, în 1970, rețeaua de magazine Sephora, a devenit din 1997, parte a LVMH Group, cel mai mare grup de lux din lume.

Aflându-se de peste 45 de ani pe piață, Sephora oferă cele mai selective branduri, de la cele clasice la cele în trend la momentul în care vorbim.

Sephora celebrează și promovează frumusețea, oferind produse de cea mai bună calitate, parfumuri care îți înalță spiritul.

La Sephora nu vei găsi doar parfurmuri, ci și servicii de makeup, sfaturile unor consilieri profesioniști, ambalaje personalizate ale produselor. Magazinele Sephora vrobesc despre frumusețea ta. Descoperi un alt mod de a trăi frumusețea la un alt nivel!

Multiple și felurite, creative și sofisticate, realizate cu autentice standarde de calitate, produsele comercializate au fost create pentru ca frumusețea să fie o plăcere accesibilă tuturor clienților care trag pragul lanțului de magazine.

Astazi, Sephora numără peste 600 de magazine în Europa și aproximativ 1900 de magazine la nivel internațional, prezente in 29 de țări din întreaga lume. În România, Sephora se află pe piața de profil din 2007.

Parfumuri, produse de makeup, produse de îngrijire a corpului, a părului. Toate acestea într-un singur loc, al frumuseții. Un loc care promovează frumusețea desăvârșită.

Vezi aici oferta completă de parfumuri, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, parfumuri ce beneficiază de multiple reduceri.

Pentru fidelizare și pentru că respectăm clienții, vor exista întotdeauna promoții și reduceri la multe produse disponibile în stoc, de care poți beneficia și cu ajutorul cardului sephora.

19 milioane de urmăritori ai paginii de Facebook sunt un indicator că ceea ce se întâmplă în lanțul de magazine Sephora este minunat.

Dacă vrei să afli despre rețeaua noastră de magazine descoperă aici.

Ancic te integrează pe piața articolelor vestimentare și de încălțăminte ale celor mai de succes branduri din acest segment. Accesează ancic.ro și te vei convinge.