Sizeer.ro

Sizeer, outfituri chic de stradă și sneakerșii pe care ți-i dorești.

Afișez toate cele 22 de rezultate

Cele mai renumite branduri internaționale de profil, distribuite în cele peste 180 de locații din Europa.

Fie că vizitezi showroom-urile Sizeer sau accesezi online sizeer.ro, vei descoperi o serie de articole de vestimentație, încălțămintea potrivită stilului tău și accesoriile fără de care nu poți ieși la o plimbare cu prietenii prin oraș. Nu știi dacă vei reuși să îți remarci individualitatea cu ajutorul încălțămintei sau hainelor streetwear? Fii sigur că vei ieși în evidență cu un produs ales din magazinele Sizeer.

sizeer.ro îți recompensează fidelitatea cu 15% reducere la multe dintre produsele existente în magazinul online. Pentru genul feminin, aici poți descoperi produsele reduse. Dar și genul masculin se poate bucura de această ofertă alegând de aici.

Cum să fiI în pas cu moda streetwear? Nimic mai ușor. Vezi aici ce a pregătit sizeer.ro pentru tine. Încălțăminte pentru toate gusturile, cu un aer contemporan, futuristic chiar, în culori care-ți pun în evidență personalitatea. Încălțăminte care te ajută să adopți atitudinea potrivită în aventura urbană. Branduri internaționale de top care beneficiază de mega-reduceri, toate regăsite într-un singur magazin, Sizeer.

Pentru bărbați, descoperă peste 1800 de produse care-ți vor încânta privirea și te vor determina să alegi ceea ce este potrivit pentru tine. Alege perechea de adidași sau sneakerși care ți se potrivește. Meriți să fii în trend cu ultimele apariții sizeer.ro.

Abonarea la newsletter îți procură o reducere de 5%, dar te și ține la curent cu multe noutăți, cu promoțiile Sizeer și alte informații care te pot interesa.

Ești liber să descoperi ce ți-a pregătit sizeer.ro, ție și familiei tale. Articolele comandate online și a căror valoare este mai mare de 250 de lei beneficiază de transport gratuit.

Combinația dintre retro și modern este una dintre cele mai interesante. Ne place old fashion, dar și articolele moderne ne plac, astfel că la sizeer.ro te așteaptă combinația dintre cele două.

Ancic te ajută să te redescoperi purtând vestimentația potrivită, încălțămintea necesară și accesoriile clasice, dar și moderne. ancic.ro reunește magazinele cele mai populare.