Sportsdirect.com

sportsdirect.com a început în 1982 cu un magazin mic de articole sport. Acum, este parte a Frasers Group, o colecție a celor mai renumite branduri internaționale pe acest segment.

Afișez toate cele 18 rezultate

Pilonii pe care se sprijină sportsdirect.com sunt reprezentate de 3 cuvinte: Sport, Lifestyle și Luxury.

Femei, bărbați, copii fiecare are rubrica sa specială în magazinul online, unde va găsi o gamă de-a dreptul uriașă de articole sport pentru toate tipurile de sporturi, pentru fiecare activitate și pentru orice gust.

sportsdirect.com dedică fotbalului o secțiune aparte. De asemenea rubrica training este creată special ca aici să poți găsi orice îți este necesar la sala de fitness și nu numai. Activitățile outdoor sunt și ele reprezentate printr-o gamă diversificată de articole pentru orice gust.

Categoria Outlet vine la pachet cu reduceri de până la 70%, aducându-ți în prim plan încălțăminte sport atât pentru femei, cât și pentru bărbați, îmbrăcăminte pentru ambele sexe, accesorii pentru orice utilitate, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii.

Secțiunea Game vine cu jocuri și accesorii Nintendo, jocuri și accesorii Xbox și cu jocuri și accesorii PlayStation. Credem că te vei bucura împreună cu cel mic de un joc preferat în care câștigătorul va beneficia, poate, de alte achiziții pe sportsdirect.com.

Poți alege de aici brandurile preferate, astfel încăt căutarea și achiziția produselor aparținând brandului preferat să fie extrem de ușoară. Nu uita că reducerile există la foarte multe produse din magazin, așa că, nu-ți rămâne decât să te bucuri de ceea ce preferi foarte tare pe linie de articole vestimentare sport.

Rugby, tenis, golf, fotbal, înot, basket, box, ciclism sunt câteva dintre sporturile populare pentru care vei descoperi cele mai atrăgătoare oferte și promoții.

Sportsdirect promovează stilul de viață sănătos prin practicarea oricărui sport dorești, pentru ca acestea au o influență majoră asupra stării de sănătate. Trupul și Mintea vor fi în deplină armonie în timpul practicării unui sport anume.

Vino în comunitatea noastră de pe platformele de socializare și vei fi la curent cu ultimele știri pe acest segment.

Ancic reprezintă aplicația necesară ție. De ce? Pentru că ea renunește brandurile care sunt în vogă la acest moment. Vestimentație, încălțăminte și accesorii, toate în același loc, pe ancic.ro.