Starshiners.ro

StarShinerS este un brand românesc care dispune de un magazin online încă din 2008. Cu peste 20.000 de articole vestimentare, conceptul este foarte apreciat.

Afișez 1 - 32 din 63 de rezultate

Începem cu ideea, continuăm cu designul, alegem materialele și le producem. Calitate superioară românească 100%.

De pe starshiners.ro este imposibil să pleci fără cel puțin un articol vestimentar. Pentru că, Tu, noi toți preferăm să promovăm brandurile românești, așa-i?

Ești invitată la o nuntă, la un botez, la petrecerea de dinaintea nunții celei mai bune prietene? Te-ai gândit să te plimbi prin parc sau, să alergi? Ai planificat o întâlnire și nu știi cu ce să te îmbraci? Vrei să mergi la sală și te-ai plictisit de aceleași piese  vestimentare pe care le ai în dulap? Nicio grijă.

Pe starshiners.ro vei găsi rochii de ocazie, diverse modele de pantaloni, rochii de seară, articole sport, bluze și cămăși, compleuri damă, accesorii, dar și alte produse care-ți vor atrage atenția.

Noutățile vin la pachet cu rubrici speciale pentru proaspete mămici, haine fabricate din bumbac organic, haine confecționate din tricot, lenjerie cu rol modelator.

Abonarea la newsletterul starshiners.ro te premiază cu un cod de reducere de 5% la produsele favorite.

Achiziționarea unor articole care depășesc suma de 299 lei, se bucură de gratuitatea transportului.

Pe blog vei citi despre cum să porți un imprimeu floral adaptabil la siluetă, vei afla lucruri interesante despre broderii, dar și alte informații și sfaturi utile care te vor ajuta la combinarea adecvată a diferitelor piese vestimentare și accesorizarea acestora cu ceea ce ți se potrivește.

Aproximativ 700.000 de persoane apreciază produsele StarShiners pe Facebook, ceea ce nu poate decât să ne motiveze să contribuim în fiecare moment la crearea celor mai frumoase articole vestimentare, menite să-ți scoată în evidență personalitatea, feminitatea și bunul gust.

Poți fi mai ușor la curent cu ceea ce producem, dacă te alături comunității pe rețelele de socializare.

Aplicația Ancic reunește în același loc branduri naționale și internaționale de renume, cu cele mai frumoase articole vestimentare, încălțări doar pentru tine și accesorii inconfundabile.